31.08.2011

Tre nordsjællandske VVS-virksomheder fusionerer

I håb om at blive mere konkurrencedygtige slår tre vvs-virksomheder fra Birkerød forretningerne sammen.

De tre Birkerød-VVS’ere i4 Teknik A/S, A&K Teknik aps og Poul Sejr Nielsen A/S slår sig pr. 1. september sammen under navnet Poul Sejr Nielsen A/S. De tre firmaer har gennem årene arbejdet på Fyn og Sjælland med service, vedligehold samt installationsarbejde for virksomheder, boligselskaber, kommuner og private.

Den erfaring bliver nu lagt sammen, og med en samlet mandskabsstyrke på 70 satser det nye Poul Sejr Nielsen A/S nu på at vinde større og mere komplekse opgaver og være konkurrencedygtige på service, vedligehold og entreprise-markedet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Poul Sejr Nielsen VVS A/S er det ældste af de tre firmaer, grundlagt i 1956, og derfor bliver det navn videreført.

Michael Madsen, der kommer fra i4 Teknik A/S, bliver administrerende direktør for det nye Poul Sejr Nielsen A/S. Han forklarer om baggrunden for fusionen, at størrelse og kompetence har stor betydning i dag.

”Omfanget af tekniske installationer i byggeriet er stigende. Blandt andet energioptimering inden for VVS, el og ventilation, men også alternative energikilder som for eksempel varmepumper, solvarme og solceller vinder mere og mere indpas i byggeriet. Vi skal kunne mere og have flere kompetencer, så kunden kan få alt hos en og samme teknikentreprenør,” siger Michael Madsen.

Alle medarbejdere i de tre virksomheder fortsætter i den nye virksomhed, og I 2011 forventer Poul Sejr Nielsen A/S at omsætte for cirka 60 millioner - med et resultat på cirka 3 millioner kroner.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere