10.03.2023  |  EL  |  El-materiel

Trio Power strømforsyning med IP67

Indhold fra partner Hvad er dette?

Trio Power strømforsyninger med kapslingsklasse IP67 er ideelle til distribueret forsyning i felten.

Phoenix Contacts robuste Trio Power strømforsyninger med kapslingsklasse IP67 er ideelle til distribueret forsyning i felten.

Det vejrbestandige, trykstøbte aluminiumshus beskytter komponenter mod støv og vand. Det gør strømforsyningen i stand til at sikre høj systemrådighed, selv i barske miljøer.

De nye komponenter er UL 1310 certificerede og er egnede til at lave energibegrænsede NEC Class 2 kredsløb. Strømforsyningerne er designet til mindre eller til følsomme belastninger, som f.eks. controllere eller sensorer og aktuatorer. De udvider det eksisterende produktprogram til at omfatte fire forskellige komponenttilslutninger og giver dermed endnu større fleksibilitet ved montage.

Trio Power strømforsyningerne har høj stød- og vibrationsmodstand og høj elektrisk styrke. Det robuste, trykstøbte aluminiumshus sikrer høj systemrådighed med modstand overfor ekstreme miljømæssige betingelser (temperatur, støv og vand). Det brede temperaturområde på -25 til

70 oC øger fleksibiliteten i udendørs applikationer. Direkte installation i belastningen i felten reducerer kabellængder og sparer plads i styretavlen. DC OK LED og AC OK LED øger den direkte diagnoseevne i felten og forebygger på den måde systemfejl. Med en effektivitet på mere end 93% konverteres blot en lille mængde elektrisk energi til uønsket varmeenergi, hvilket gør systemet i stand til at køre effektivt.

Strømforsyningerne kan også konfigureres med fire forskellige tilslutninger: M12 L, M12A eller 7/8” rundstik og IPD væggennemføring med Push-in fjedertilslutning. Det giver også større fleksibilitet under installationen.

Mere information og produktliste

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere