06.08.2018  |  EL  |  Branchen

TS Tech køber Hanstholm Elektronik

El-installationsvirksomheden TS Tech udbygger selskabet og overtager Hanstholm Elektronik. Dermed bliver virksomheden en af landets største udbydere af el- og elektronikservice inden for vindenergi, industri, marine og offshore.

På mindre end 10 år har TS Tech etableret sig som en voksende virksomhed med kunder for primært vindenergi og industrien.

Nu køber virksomheden Hanstholm Elektronik og udvider dermed dets virkefelt til Lindø Industripark, Thyborøn og Hanstholm, ligesom medarbejderstaben fordobles til cirka 80.

Ved overtagelsen af Hanstholm Elektronik, satser TS Tech på at tilføre virksomheden en stærk kundebase inden for det maritime område og offshore-sektoren.

Læs også: NMT El-Service opkøber el-installatør i Ebeltoft 

”Med opkøbet af Hanstholm Elektronik sigter vi efter at blive den førende partner for rederierne i Danmark. Vi ser stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, og vi glæder os til at komme i gang med at levere optimale produkter og serviceydelser til vore kunder”, siger Thomas V. West, administrerende direktør i TS Tech.

I fremtiden vil TS Tech have ekstra fokus på udviklingen af marinedele. Derfor er virksomheden i gang med at sammensætte et stærkt team, fortæller direktøren. 

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere