20.09.2022  |  VENTILATION  |  Byggeri

Tusindvis af varer på lager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har mere end 2.500 kvalitetsbyggematerialer og tilbehørsprodukter på hylderne. Klar til at blive leveret direkte til byggepladsen eller hoveddøren.

I mere end 80 år har vi forhandlet Unistrut skinnesystemer og Kee Klamp fittings til rør. Kvalitetsprofiler og klamper til rør er nok også de produkter vi er mest kendt for.

Men har du brug for et jordspyd, et galvaniseret rør, en møtrik, rustfrie bolte, en gevindstang, rørskåle, vinkelbeslag, en unbrakonøgle, et par arbejdshandsker eller hundredvis af andre byggematerialer og tilbehør, så har vi også det på hylderne.

Vi er lagerførende på alle standstandvarer. Bestil i dag og få dem leveret i morgen!

Mere fra Erik Larsen & Søn Glostrup ApS

Erik Larsen & Søn Glostrup ApS

https://erik-larsen.dk/

DIN STÅLSPECIALIST UNISTRUT | LINDAPTER | KEE KLAMP Vi har mere end 80 års erfaring og knowhow inden for innovative og fleksible stålløsninger til byggeri og anlæg. Vi er en autoriseret distributør af de internationalt anerkendte mærker; Unistrut, Lindapter og Kee Klamp - og vi tilbyder produkter af bedste kvalitet fra disse førende lever…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere