09.01.2018  |  El-materiel

Tvangsførte koblingsrelæer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phoenix Contacts Rifline serie af industrielle relæsystemer omfatter nu nye tvangsførte koblingsrelæer med 24 V DC spolespænding.

Phoenix Contacts Rifline serie af industrielle relæsystemer omfatter nu nye tvangsførte koblingsrelæer med 24 V DC spolespænding.

De DIN EN 50205 kompatible koblingsrelæer med tvangsførte kontakter overholder DIN EN 50205 kravene til Type A, hvis kredsløbet designes som 1 N/O / 1 N/C kontakt. Yderligere er en cULus listed tilladelse for UL 508 industrielt styringsudstyr på plads. Den integrerede status LED gør det muligt for brugeren at registrere koblingsstatus til enhver tid. Det tvangsførte koblingsrelæ er udstyret med en skiftekontakt.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere