21.02.2019  |  EL  |  Belysning

Twister den farverige spot

Indhold fra partner Hvad er dette?

Minimalistisk spot baseret på den kendte cylinderform dog med et tvist.

Twister er en dynamisk og kreativ løsning, med et elegant tvist. Armaturet er frugten af et inspirerende samarbejde mellem Guise Arkitekter i Stockholm og Fagerhult. Twister formår at kombinere en attraktiv tidløs form med en matchende høj lyskvalitet.

Se film og farver

Forskellen er i detaljerne. I det forenklede design, hvor geometrien og funktionen er tydelig, er det klassiske greb udformet som et X, hvilket giver spotlightet dets stilfulde profil.

Twister har et stilrent udtryk, hvor den cylinderformede krop kan gemme alle komponenter. Enkel form, men kraftig nok til at spille en vigtig rolle, når der skal laves effekter.
Twister er kun 55 mm i diameter og er et minimalistisk, men kraftfuldt armatur. Med en effektiv LED på 3000 K og et højt CRI (min. 90) er der med dette lille produkt skabt et effektivt og bæredygtigt belysningværktøj.

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere