21.01.2022  |  VVS  |  Sanitet

TwistFlush – mere power, mere rent

Indhold fra partner Hvad er dette?

TwistFlush er den nye skylleteknik på Villeroy & Boch vægskåle, der udnytter vortex teknologi - den fysiske kraft i en kontrolleret hvirvelstrøm til at skylle hele skålen indvendigt effektivt rent.

Det revolutionerende, nye TwistFlush-toiletskyl sikrer et renere og mere hygiejnisk resultat, samtidig med, at det er exceptionelt vandbesparende. 

Hemmeligheden: Den patentanmeldte TwistFlush-teknologi udnytter den fysiske kraft i en kontrolleret hvirvelstrøm, som skyller stort set hele toilettet indvendigt, samtidig med at indholdet føres væk. Dermed bruger TwistFlush vandet langt mere effektivt og sparer værdifuldt vand, hver gang man skyller. 

Det innovative turboskyl fås på alle wc-modeller i Bestseller serien Subway fra Villeroy & Boch – nu i et 3.0 sortiment.

Økonomisk men effektivt
En bæredygtig livsstil er ensbetydende med et bevidst ressourceforbrug. Her kan et TwistFlush-toilet, som sparer på vandet ved hvert skyl, spille en vigtig rolle, eftersom hvirvelstrømmen er så effektiv, er det som regel nok at skylle én gang. Den kontrollerede hvirvelstrøm genererer et kraftigt sug i en konisk kumme. Den dækker stort set hele kummen indvendigt, samtidig med at den effektivt fører indholdet væk. 

Hold rent stort set uden børste
Nu er irriterende toiletbørster en saga blot: TwistFlush skyller hele indersiden grundigt, og den smart udformede kumme med stejle og superglatte sider gør det svært for snavset at sætte sig fast. 

Endnu en hygiejnemæssig fordel: Takket være den elegante, kantløse udformning er TwistFlush-toilettet nemt og hurtigt at gøre rent. CeramicPlus og AntiBac gør det endnu renere og mindsker samtidig bakterievæksten med 99,9 %. 

Undgå stænk og aerosoler
Kraften fra den kontrollerede hvirvelstrøm skyller præcis der, hvor der er behov for det. Det forhindrer vandstænk og reducerer dannelsen af aerosoler markant. Endnu en fordel: TwistFlush er langt mere støjsvagt end et normalt skyl. 

Faktaboks - 19 golfbolde i et enkelt skyl? 
Vi har testet TwistFlush skyllesystem og det er lige præcis rigtigt! TwistFlush skyller med vortex power - vands eget naturlige hvirvlende kraft som med wc-skålens konkave udformning sætter turbo på skyllet - samtidig med du sparer vand!

1 enkelt skyl kan nemlig klare 19 golfbolde! Det er en kraft, der giver så effektivt et skyl, at selv toiletbørsten ikke kommer meget på arbejde. 

Se hvordan TwistFlush virker og skyller på YouTube kanalen - Villeroy & Boch - søg på TwistFlush og se det imponerende skyl i aktion. #timeforatwist

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere