05.08.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Tysk bilindretning rykker tættere på danske kunder

Plastipol-Scheu etablerer nordisk selskab og kontor i Danmark. Tættere kunderelationer og fokus på levetid og totalomkostninger skal bane vejen for vækst.

Tyske Plastipol-Scheu, der producerer professionel indretning til varebiler og andre erhvervskøretøjer, styrker sin tilstedeværelse i Danmark. Målet er at nå endnu flere kunder gennem et tæt samarbejde med danske forhandlere. Det fortæller direktøren for det nyetablerede selskab, Jesper Chr. Brandstrup:

"Vi har allerede en fornuftig markedsposition i Danmark, hvor vi leverer bilindretning til både håndværkere og mere nicheprægede kundesegmenter som fx landmålere og mediebranchen".

"Men vi vil selvfølgelig gerne styrke vores position yderligere, og det gør vi ved at komme tættere på vores forhandlere - og i sidste ende kunderne", tilføjer han.

Læg også: Erfarne kræfter lancerer nyt koncept for indretning af varebiler

Lang levetid og nordisk springbræt
Levetiden er en faktor, som ifølge Jesper Chr. Brandstrup giver Plastipol-Scheu en vigtig fordel i et konkurrencepræget marked, hvor virksomheder interesserer sig for TCO når der skal investeres:

"Vores løsninger holder meget længe og kan sagtens tåle at blive afmonteret og flyttet over i den næste, nye varebil. Det giver virksomheder - både den lille håndværker og den store flådeadministrator - bedre afkast af deres investering i bilindretning. Og bedre afkast af investeringen betyder jo i sidste ende en bedre bundlinje”, siger direktøren.

Det nyetablerede, danske selskab hedder helt formelt Plastipol-Scheu Nordic ApS. og har kontor i Slagelse. Som navnet antyder, er det etableret med en ambition om at bruge Danmark som brohoved til de øvrige nordiske lande.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere