Event

Udbud med forhandling - Sådan gør du

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 14.11.2018
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Comwell Aarhus
Tilmeld  

Den nye udbudslov åbner op for, at der kan forhandles mere i udbudsprocessen. På dette kursus får du svar på, hvad du skal sigte efter i tilrettelæggelsen af udbudsarbejdet for at bruge de nye muligheder.

Kursus: Udbud med forhandling - Sådan gør du

På dette kursus får du et grundigt indblik i forhandlingsmulighederne i den nye udbudslov samt forsyningsvirksomhedsdirektivet. Kurset berører blandt andet den lempede adgang til udbud med forhandling og konkurrencepræget dialog og de regulerede procedurer herfor.

Nyskabelsen, innovationspartnerskaber og videreførelsen af reglerne om projektkonkurrencer er også i fokus. De juridiske regelsæt vil gennem hele kurset blive sat i relation til praktiske eksempler, så du kan relatere dem til dit daglige arbejde.

Kurset er relevant for dig, som er ansat som ordregiver i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer samt offentligt- eller privatejede forsyningsvirksomheder. Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.

Kurset er også relevant for dig, hvis du er er ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed og dermed er tilbudsgiver.

OBS! Certificering i udbudsret:
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret.

Program, pris og tilmelding:

Udbud med forhandling - Sådan gør du

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere