Event

UDBUDSLOVEN FOR SPECIALISTER 2019

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 22.11.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

Har du styr på udbudsloven, men brug for at kende den seneste udvikling? På Nohrcons årlige udbudskonference om udbudsloven bliver du helt opdateret på dit kendskab til udbudsret.

Konference: Udbudsloven for specialister 2019

Nohrcons konference om udbudsloven og udbudsret for specialister er baseret på dialog både mellem foredragsholderne og dig som deltager. Gennem oplæg, dialog og debat tager vi pulsen på udbudsloven, og hvordan det egentlig går med at anvende reglerne i praksis. kan bl.a. høre om den reviderede udbudslov, som træder i kraft d. 1. juli 2019.

Vi har både praktikere og jurister til at udtale sig om dagens emner og sætte debatten i gang.

Så skal du vælge én dag til at få opdateret din viden – så bliver du ikke ked af, at valget faldt på netop denne udbudskonference.

Hvem kan deltage?
Konferencen er for dig, der arbejder meget med udbud og har brug for at holde dig opdateret på udviklingen i retspraksis. Hvis du har deltaget på vores Certificering i udbudsret eller kurset Udbudsloven for ikke-jurister er Udbudsloven for specialister den ideelle mulighed for at få opdateret og ajourført din viden.

Program, pris og tilmelding:

Udbudsloven for specialister 2019

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere