Jobopslag

Uddannelsesleder Håndværk og teknik

Roskilde Tekniske Skole

www.rts.dk/

  • rts@rts.dk
  • 46 300 400
  • Postboks 132, Pulsen 10 4000 Roskilde
Se profil  
Stilling: Uddannelsesleder Håndværk og teknik
Ansættelses­forhold: fulltime
Ansøgnings­frist: 05.09.2022
Tiltrædelses­dato: 01.10.2022
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 05.08.2022
Søg job  

Vi søger en uddannelsesleder, der kan inspirere og motivere sine lærerteams til et attraktivt og udviklende læringsmiljø, hvor høj faglighed og trivsel er i fokus. Hvis du kan se dig selv i en hverdag med mange unge mennesker, dygtige undervisere og daglige udfordringer, så kan vi tilbyde et spændende og alsidigt job med interessante opgaver.

Jobbet

Dit ansvarsområde bliver grundforløb, hovedforløb, eux og efteruddannelseskurser på uddannelserne industriteknik og vvs-energi. Du får personaleansvar for 22 medarbejdere, som underviser med forskellige erhvervsrettede fagligheder på uddannelserne industriteknik og vvs-energi. Vi arbejder i teams omkring elevernes læring. Der arbejdes løbende med videndeling og udvikling af teamsamarbejdet for at sikre eleverne tidssvarende faglighed, læring og trivsel.

Du bliver en del af ledelsesteamet på afdelingen Håndværk og teknik. Vi samarbejder med hver vores faglige tilgang til løsning af opgaverne på tværs af uddannelser. Du refererer til uddannelseschefen for Håndværk og teknik og samarbejder med uddannelsesledere på tværs af skolen. Der er i jobbet fokus på at udvikle undervisningen og iværksætte nye tiltag, for at sikre kvaliteten i uddannelserne. Uddannelseslederen er ansvarlig for afdelingens økonomi.

Kompetencer

Vi forestiller os, at du har en erhvervsuddannelse, gerne suppleret med uddannelse inden for ledelse og erhvervspædagogik. Desuden forventer vi, at du:

er imødekommende, anerkendende og har rummelig tilgang til medarbejdere og elever, herunder konfliktløsning har overblik, som sætter dig i stand til at strukturere og organisere er optaget af og følger med i den teknologiske udvikling inden for fagområderne evner at igangsætte og følge op, så mål og strategier omsættes til handling og fremdrift kan indgå i eksterne netværk, der har relevans for udvikling af fagområderne samarbejder med de virksomheder, som ansætter skolens lærlinge
Det er en fordel, at du har kendskab til erhvervsskolesektoren. 

Ansættelse sker i henhold til Cirkulære nr. 045-19 af 28 juni 2019 om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område.

Stillingen ønskes besat fra 1. oktober 2022, eller efter aftale. Har du uddybende spørgsmål til stillingen kan du kontakte uddannelseschef Kirsten Bach på e-mail kb@rts.dk eller telefon 2268 6780.

Ansøgning med relevante bilag skal være skolen i hænde senest den 22. august 2022. Stillingen kan kun søges via skolens hjemmeside www.rts.dk/job.

Roskilde Tekniske Skole udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 2944 årselever. Vi har 427 medarbejdere og en omsætning på 349 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag m.m. på www.rts.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere