28.02.2019  |  EL  |  Belysning

Udendørsarmaturet der er testet under vand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Opalume - Et højtydende wireophængt armatur, som er udviklet til at fungere i barske klimaer. Pålideligt uanset vejrforhold og omgivelser. 

Opalume tilbyder et varieret udtryk, hvor du kan sætte scenen blot ved et tryk på en knap. Mulighederne er mange, og appen gør det nemt at arbejde med. Gruppér, skemalæg, og vælg mellem et utal antal farver. Aldrig før har det været så nemt at sætte sit aftryk. Opalume fås både som wirehængt og mastearmatur så du kan bevare samme udtryk i hele området. 

Mulighedernes armatur

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult udvikler, producerer og markedsfører professionel belysning til offentlige miljøer, såsom kontorer, skoler, butikker, industrier og sygehuse, indendørs og udendørs. Med Fagerhults viden om belysning og brede sortiment af innovative, energieffektive og miljøvenlige belysningsløsninger får du en samarbejdspartner til hele projektet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere