10.11.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Case: Udlejning skaber større produktivitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos City Elektrikeren i Glostrup lejer de ofte udstyr hos Solar Udlejning Powered by NetHire – også selvom de i nogle tilfælde har udstyret stående på værkstedet.

Direktøren i City Elektrikeren, Jan Skovsgaard har nemlig erfaret, at der er bedre økonomi i at få lejet udstyr leveret inden for en time, end at de ansatte forlader en arbejdsopgave og henter materiellet selv.

Det kan virke paradoksalt og som den omvendte verden, at de hos City Elektrikeren vælger at leje, for eksempel en Wienerstige, når de selv har den stående på værkstedet i Glostrup. Men ikke desto mindre er det, hvad direktøren i City Elektrikeren Jan Skovsgaard opfordrer medarbejderne til at gøre, når de står ude i marken og mangler udstyr eller materiel. 

- I starten lød det også lidt mærkeligt i mine ører, at vi skulle leje udstyr, vi selv har stående på værkstedet. Men vi arbejder over hele Sjælland, og oftest er det en bedre forretning for os, at vi kan bestille en ekspreslevering hos Solar Udlejning, og så har vi den efter en time. Det kan vi ikke gøre hurtigere selv, fortæller Jan Skovsgaard. 

Optimering af arbejdstiden er nøgleparameteret her, og som tilføjer den store værdi for City Elektrikeren. Som mindre virksomhed ligner de mange andre med omkring 15 ansatte, og derfor skal ressourcerne udnyttes optimalt og ikke mindst, hvor det batter mest - ude hos kunden. 

Enkelt og brugervenligt
Det kan Jan Skovsgaards medarbejder, elektriker Henrik Nielsen, skrive under på. Han er på opgave i Hillerød, og han har flere gange haft brug for at bestille hos Solar Udlejning.

- Jeg er tit ude på arbejdsopgaver alene, så hvis jeg skal ind på værkstedet og hente udstyr, så kan det sagtens tage et par timer. Det betyder, at arbejdet kommer til at ligge helt stille, mens jeg sidder i varevognen, og så giver det bedre mening, at jeg lejer udstyret og arbejder videre med andre arbejdsopgaver ude på lokationen, siger Henrik Nielsen, som har været ansat i ni år hos City Elektrikeren. 

For Henrik Nielsen er det især enkeltheden og brugervenligheden, som er med til at gøre bestilling af materiel til en nem og hurtig løsning. 

- Jeg kan godt lide, at jeg bare skal bestille varen, oplyse om leveringsadressen, og så har jeg det en time efter. Det samme gælder, når jeg er færdig med udstyret igen. Her returmelder jeg det, og kort tid efter står der en fragtmand og henter det igen. Der er ingen vedligeholdelse, kørsel eller andre udfordringer i det for os, hvilket gør det utrolig nemt, lyder det fra Henrik Nielsen, som også nævner fagligheden hos Solar Udlejning som en ekstra bonus.

- Deres medarbejdere i support-telefonen ved rent faktisk, hvad de taler om, fordi det er fagfolk i den anden af røret. Så der er mange gode grunde for mig at vælge den løsning.

Frihed under ansvar
Direktør Jan Skovsgaard kan sagtens forestille sig at leje af udstyr bliver endnu mere udbredt i City Elektrikeren. Han lader det således helt og holdent være op til den enkelte medarbejder, hvornår de skal leje.

- Som så mange andre virksomheder, så arbejder jeg under princippet ”frihed under ansvar”, og jeg stoler på mine medarbejdere. Hvis de mener, at det i en given situation er mere optimalt at leje det hos Solar Udlejning, end selv at køre efter det, så blander jeg mig ikke i det. Jeg kan i hvert fald bare konstatere, at vores produktivitet i mange tilfælde stiger, når vi lejer udstyret, fortæller Jan Skovsgaard afslutningsvis.

Netop nu har Solar Danmark og NetHire udgivet en ny browserbaseret webshop, som supplement til appen. Kunder med Solar log-in kan derfor nu logge på den nye udlejningswebshop solar-udlejning.dk for at se lejepriser og produktudvalg.

Du kan også læse mere på: www.solar.dk/udlejning 

Lej udstyr og få det leveret inden for en time

Gå aldrig ned på udstyr! Lej dit udstyr via Solars udlejningswebshop.
Med Solar Udlejning har du professionelt udstyr lige ved hånden, når du skal bruge det.

Fordele ved at leje værktøj og andet udstyr

  • Perfekt til skiftende aktivitetsniveauer
  • Du skal ikke bøvle med service og vedligehold
  • Altid det nyeste udstyr
  • Altid kalibreret udstyr
  • Altid gyldigt certifikat


 

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere