31.10.2019  |  EL  |  Intelligente installationer

Udskift dørklokken med en digital videodørtelefon til 2-leder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du let udskifte din eksisterende dørklokke med en digital videodørtelefon. En ny digital videodørtelefon fra Niko kan tilsluttes dørklokkens eksisterende 2-leder installation, hvorved du undgår at skulle ændre i kablerne.

Nu kan du let udskifte din eksisterende dørklokke med en digital videodørtelefon. Niko har lanceret en ny digital videodørtelefon, som kan tilsluttes dørklokkens eksisterende 2-leder installation, hvorved du undgår at skulle ændre i kablerne. Den digitale videodørtelefon giver dig helt nye muligheder for at se hvem, der ringer på døren, og så kan du betjene det hele fra en brugervenlig touchskærm og tilhørende app.

Videodørtelefonen er udstyret med et vidvinkel HD-kamera (155°) med infrarødt nattesyn, så selv i totalt mørke kan du tydeligt se, hvem der ringer på døren. Den kan også tilsluttes internettet, så du via din smartphone altid se og tale med de gæster, der ringer på døren, uanset hvor du befinder dig. Du har oven i købet mulighed for efterfølgende at se, hvem der ringede på, når du ikke har haft mulighed for at besvare opkaldet.

Brugervenlig touchskærm i elegant design

Videodørtelefonen kan enten betjenes med den tilhørende app eller en brugervenlig touchskærm. Du har mulighed for at placere op til 5 indendørs touchskærme forskellige steder i huset, som du også kan anvende til internt samtaleanlæg. Et controllermodul sikrer kommunikation mellem enhederne samt tilslutning til internettet. Via controllermodulet kan du også tilslutte en elektronisk dørlås, som du kan betjene via både touchskærm og app. De enkelte komponenter kan enten købes separat eller som et samlet sæt.

Både touchskærm og videodørtelefon har et elegant, moderne design. Det solide aluminiumskabinet betyder, at videodørtelefonen let kan integreres i enhver facade. Den har indbygget belysning bag navneskiltet, så det også er synlig, når mørket falder på. Dette er en sikker, brugervenlig og elegant videodørtelefon, som har vundet flere designpriser, herunder en reddot design award.

Komponenter til Niko digital videodørtelefon

  • 510-01501 Videodørtelefon - komplet sæt 2-leder, inkl. controller, indendørs touchskærm
  • 510-01001 Videodørtelefon - komplet sæt 2-leder, inkl. controller og udendørs enhed
  • 510-50000 Indendørs videoenhed, 2-leder
  • 510-31001 Udendørs videoenhed, 2-leder

For yderligere spørgsmål kontakt Niko på tlf. +45 74 42 47 26 eller info@niko.dk

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

Vi får bygninger til at fungere bedre! Niko er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Sint-Niklaas, Belgien, der udvikler og producerer kontaktmateriel, lysstyring og boligautomatisering. Vores løsninger minimerer energiforbruget og giver øget brugerkomfort. Niko Group beskæftiger mere end 700 medarbejdere i 10 lande. Niko Nordic i Sønderborg er kompetencecen…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere