08.08.2022  |  VVS  |  Varmeanlæg

Udskift dit gasfyr med en varmepumpebeholder fra METRO THERM

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERMs varmepumpebeholder er en væghængt beholder til luft-vand varmepumper, som er perfekt til udskiftning af væghængt gasfyr, når gulvpladsen er trang.

For tiden overvejer rigtig mange at udskifte gasfyret med en varmepumpe. Det kan dog godt være en udfordring, da de eksisterende gasrør ofte ikke efterlader tilstrækkelig gulvplads til en traditionel varmepumpeinstallation.

METRO THERMs varmepumpebeholder er særligt velegnet til netop den slags situationer, da den giver installatøren mulighed for at lave en lang mere fleksibel installation, der passer til den enkelte boligs indretning. 

Læs mere HER.
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere