20.04.2018  |  EL  |  Branchen

Udvikler af nødstrømsanlæg går konkurs

En sydjysk udvikler af nødstrømsanlæg er begæret konkurs af en medarbejder.

En konkursbehandling af Leaneco, der udvikler nødstrømsanlæg, er i gang ved skifteretten i Kolding, skriver jv.dk.

Konkursen er begæret af en af de syv medarbejdere, oplyser kurator Jan Bruun Jørgensen fra advokatfirmaet Andersen Partners.

”Det er en lønmodtager, der har manglet løn, der har begæret virksomheden konkurs. Det er en udviklingsvirksomhed, der har haft lidt kunder og lidt omsætning, men ikke i et omfang der kunne bære økonomien. Derfor har virksomheden hele tiden været nødt til at få tilført nye penge, primært gennem aktionærerne og kun i begrænset omfang fra banken”, siger Jan Bruun Jørgensen til jv.dk.   

Leaneco ejes af stifter Klaus Moth samt en række investorer, heriblandt Vækstfonden.

Mulighederne for et salg af Leanecos patent på et nødstrømsanlæg uden overkapacitet vil nu blive undersøgt, oplyser kurator til jv.dk.  

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere