11.09.2019  |  VVS  |  Branchen

Uenighed om strategi får medejere til at forlade VVS-firma

Et uopfyldt ønske om at skalere virksomheden yderligere, får nu to af ejerlederne i Andersen & Heegaard til at træde ud af ejerkredsen.

Brian Kastberg Grün og Rasmus Boiden Madsen, der er to af de hidtidige fire ejerledere i VVS-firmaet Andersen & Heegaard fra Brøndby, har besluttet at forlade ejerkredsen, skriver Licitationen. 

Læs også: Erik Fals sikrer arvefølgen og udvider ejerkredsen

Årsagen skal findes i uenigheder om strategien. 

”Jeg havde et ønske om, at bestyrelsen skulle professionaliseres, og virksomheden skulle skaleres yderligere med mere vækst og flere forretningsområder, men den strategi har der ikke været enighed om”, siger Brian Kastberg Grün til Licitationen.

Han er nu i stedet ved at sætte et nyt projekt i gang sammen med Rasmus Boiden Madsen.

”Vi arbejder i øjeblikket på at købe en virksomhed, som vi vil arbejde videre med”, fortæller Brian Kastberg Grün og uddyber, at der er tale om en VVS-installatør i hovedstadsområdet.

Leder efter en afløser 
Brian Kastberg Grün har siden 2017 været adm. direktør i Andersen & Heegaard. Direktørposten er midlertigt overtaget af Kim Lemke Nielsen, der nu deler ejerskabet med Frank Bech, indtil der er fundet en varig afløser. 

Kim Lemke Nielsen afviser overfor Licitationen, at den nuværende ejerkreds skulle være modstander af en professionel bestyrelse og peger på, at der allerede er en udefra i bestyrelsen.

Læs også: Vestkystens VVS udvider ejerkredsen

Andersen & Heegaard blev grundlagt i 1995 og har cirka 130 ansatte. 

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere