10.06.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ultraslank og kraftfuld LED-løsning til universel anvendelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

SCANGRIP har fordoblet lysudbyttet på hele sin LINE LIGHT-serie, så de nu lyser kraftigere end nogensinde. Med det ultraslanke design er LINE LIGHT oplagt som belysning i arbejdsbilen, ved arbejdsbordet, i produktionsområder og industrien generelt.

Ved at anvende den nyeste LED-teknologi har SCANGRIP opgraderet sin serie af ekstremt robuste, stødsikre og vandtætte LED belysningsenheder.

De fleksible LINE LIGHT-belysningsenheder tilbydes i forskellige sammensætningsmuligheder, så du kan få den belysningsløsning, der passer til netop dit behov. Med det hårdføre design kan LINE LIGHT-lamperne anvendes til arbejdsbordet, i arbejdsbilen, i produktionsområder og i industrien generelt.

LINE LIGHT-arbejdslamperne er designet, udviklet og produceret i Danmark – og sikrer dig den højeste kvalitet såvel indeni som udenpå.

Læs meget mere om de opgraderede LINE LIGHT-arbejdslamper her.

Tags: SCANGRIP A/S

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere