14.04.2014

Underskriftsindsamling skal redde håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget er så populært både inden for og uden for byggebranchen, at der nu er startet en underskriftsindsamling for at bevare fradraget.

Håndværkerfradraget, der står til at udløbe med udgangen af 2014, er så vigtigt for branchen, at 3byggetilbud.dk, som formidler bygge- og renoveringsopgaver, nu har lanceret en redningsaktion i form af en underskriftsindsamling. 2.000 borgere, politikere og håndværkere har allerede sat deres signatur på indsamlingen, skriver epn.dk. 

Læs også: Sommerhusejerne benytter flittigt håndværkerfradraget

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

"Vi plejer ikke at gå ind i politik, men denne gang kunne vi simpelthen ikke lade være. Vi oplever dagligt, at vores leverandører nyder godt af fradraget," siger Maria Carlsen, som er kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk, til epn.dk. 

Ordningen giver grønne renoveringer
Ordningen gør det muligt at få fradrag for 15.000 kr. pr. person i en husstand for håndværkerarbejde. Og mange af de privatpersoner, der har skrevet under på indsamlingen, fortæller også om de grønne effekter af ordningen.

"Det har betydet for mig at kunne skifte 10 vinduer ud til lavenergi og til at få solceller til strøm," skriver Annelie Rose på hjemmesiden bevarfradraget.dk.

Læs også: Sådan kan vi skabe jobs i byggebranchen

"Jeg får vasket vinduer på abonnement. Vi har desuden fået isoleret huset og overvejer at få lavet yderligere renoveringer," istemmer Bo Nørgaard Larsen.

Desuden er der flere håndværkere, der skriver, at de har fået arbejde på grund af ordningen.

Målet for 3byggetilbud.dk er at indsamle 50.000 underskrifter, som skal indleveres på Christiansborg.

- JDN

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere