Jobopslag

Underviser til automatikteknikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole

www.sde.dk/

  • SDE@SDE.DK
  • 7010 9900
  • RISINGSVEJ 60, 5000 ODENSE C
Se profil  
Stilling: Automatiktekniker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 11.08.2019
Tiltrædelses­dato: 01.10.2019
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 08.07.2019
Søg job  

Er du efter flere år som f.eks. tekniker, maskinmester eller lignende nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den næste generation af unge teknikere?

Er du efter flere år som f.eks. tekniker, maskinmester eller lignende nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den næste generation af unge teknikere?

Så er muligheden som underviser på automatikteknikeruddannelsen et rigtig godt bud. Rammerne er det nationale videnscenter for Automation og robotteknologi på Syddansk Erhvervsskole, hvor vi søger inspirerende underviser med tydeligt, fagligt drive og fokus på elevernes udviklingspotentialer. Vi er særligt på udkig efter erfaring og kompetencer inden for:

·         Robotteknologi

·         Automatik

·         Styring og regulering

·         Netværk

·         Opbygning af uddannelse

Vores målgrupper spænder vidt: Kurser for 6. til 10. klassetrin fra grundskolen, specifikke teknologikurser for elever på erhvervsuddannelsernes grund- og hovedforløb, kursus- og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere i virksomheder, kompetenceudvikling for undervisere på erhvervsskoler, open lab for virksomheder og teknologikonferencer.

Et job som underviser vil kalde på nogle andre kvaliteter i dig, end du måske har brugt før. Du skal kunne fange din målgruppes interesse i din formidling af faget på både de grundlæggende og de mere avancerede niveauer.

Du er med initiativ og engagement klar til at udvikle det faglige indhold og de pædagogiske tiltag i automatikteknikeruddannelsen. Måske har du arbejdet med motivation af unge i anden sammenhæng, eller du har en ide om, at du vil være rigtig god til det.

Formelt skal du have en faglig uddannelse og derefter minimum 5 års erhvervserfaring. Der kan være flere faglige uddannelser, der fint matcher underviserjobbet i videnscenteret f.eks. automatiktekniker, elektronikmekaniker og datamekaniker. Desuden skal du have suppleret med overbygning som f.eks. produktionsteknolog eller maskintekniker og være villig til at erhverve to gymnasiale fag, hvis ikke du allerede har opnået kompetencerne på anden vis.

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen.

For den rette ansøger, der mangler visse formelle forudsætninger, udarbejder vi sammen en plan om videreuddannelse efter ansættelsen. Tiltrædelse den 1. oktober 2019 eller efter aftale. Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 11. august 2019. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 34 og 35. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at medvirke i test.

 

Lyst til at vide mere?

Du kan finde yderligere informationer om SDE på www.sde.dk og du er meget velkommen til at kontakte områdeleder Nicolaj Duus Baadsgaard på nbp@sde.dk for en dialog om stillingen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere