Jobopslag

Undervisere til elektrikeruddannelsen og efteruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

www.rts.dk/

  • rts@rts.dk
  • 46 300 400
  • Postboks 132, Pulsen 10 4000 Roskilde
Se profil  
Stilling: Underviser
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.08.2022
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 10.05.2022
Søg job  

Vi har et stadigt stigende antal lærlinge på elektrikeruddannelsen og AMU. Vi har derfor brug for dygtige elektrikere og installatører til at varetage undervisningen af branchens lærlinge på uddannelsen.

Ønsker du at være med til at udvikle og dele viden inden for elektrikeruddannelsen, og har du lyst til at undervise inden for elektrikerfagets områder på Roskilde Tekniske Skole? Ser du dig selv i et team af dygtige kolleger, der sparrer med hinanden og deler viden for at skabe den bedst mulige læring?

Vi er på udkig efter kompetente profiler, der vil gennemføre undervisning, hvor det teoretiske og praktiske indhold bindes sammen på erhvervsuddannelsen og AMU. 

Du brænder naturligvis for dit fagområde og har et pædagogisk talent for at koble teoretisk viden sammen med det praktiske arbejde. Høj faglighed gør det ikke alene. En stor del af jobbet som underviser handler om relationer og dannelse, og det er derfor vigtigt, at du oprigtigt har lyst til at samarbejde med lærlingene omkring deres uddannelse. Du vil sammen med et stærkt hold af dygtige og dedikerede kolleger skabe virkelighedsnær undervisning, som baserer sig på evnen og lysten til at lære.

Dine kolleger på Roskilde Tekniske Skole vil hjælpe dig godt i gang i rollen som underviser, så det gør ikke noget, hvis du ikke har prøvet at undervise før. Måske har du erfaring med oplæring af lærlinge, eller du har i din fritid brugt kræfter på at lære unge en sportsgren eller en anden aktivitet, så du nu har mod på at udvikle dine evner som underviser.

Kompetencer

Din entusiasme og energi gør dig til en rollemodel for lærlingene, og du inspirerer dem til at yde deres bedste. Du er udadvendt og samarbejdsorienteret, og du er ikke bange for at afprøve nye ideer og koncepter. Du har autoritet og kan skabe respekt, men har samtidig en empatisk og tålmodig tilgang til lærlingenes udfordringer.

Desuden forventer vi, at du:

  • er uddannet elektriker, installatør eller anden lignende uddannelse
  • har en bred praktisk og teoretisk viden inden for faget og relevant erhvervserfaring
  • er villig til at efteruddanne dig både fagligt og pædagogisk
  • er fagligt og personligt velfunderet, ambitiøs og besidder et stort overblik.

Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist

Ansættelse sker som faglærer på tjenestemandslignende vilkår. Løn og pension fastsættes efter gældende cirkulære mellem Skatteministeriet og LC.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte  Uddannelsesleder Rene Kjærgaard Frost på e-mail rkf@rts.dk eller telefon +4522686798.

Stillingen ønskes besat 01-08-2022 eller efter aftale. Ansøgning med kopi af relevante eksamensbeviser og referencer skal være skolen i hænde senest den 29-05-2022.

Stillingen kan kun søges via skolens karriereside.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere