19.01.2023  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Undgå at ødelægge membranen, når du skifter fugen

Indhold fra partner Hvad er dette?

med wedi Tools membranbeskyttelsestape

I mange boligforeninger er det at skifte gummifuger i baderum, en naturlig del af vedligeholdelsen efter 5-7 år. Skrabes overskydende brusevand ikke til afløbet, ender kalk, hudfedt og sæberester tilbage på overfladerne. Begroninger i gummifugen nyder godt af disse næringsstoffer, hvorfor fugen bliver grim og misfarvet.

Det er derfor en helt naturlig del ved vedligeholdelse efter 5-7 år eller ved udflytning, at overfladerne afvaskes hvorefter gummifugerne skiftes. Men det er også her, de store fejl sker…

For hvordan skifter man en gummifuge.? Det gør man med en hobbykniv, hvor man skærer langs fliserne i en V-form. MEN… skærer man bladet fra hobbykniven for dybt, er det ikke silikonefugen man fjerner, men vandtætningen man penetrerer og derved skaber en membranfejl i baderummet.

 

wedi Tools membranbeskyttelsestape

Hos wedi kender vi til dette problem, hvorfor vores seneste opfindelse vil hjælpe boligforeninger fremover til beskyttelses af vandtætningen (membranlaget) ved blot at montere en 0,9 mm tyk membranbeskyttelsestape i alle ”kværk” imellem væg og væg eller væg og gulv.

wedi Tools membranbeskyttelsestape er specialudviklet af uorganisk materiale, og indgår ikke som en del af membranlaget, men som en uden-på-liggende beskyttelse imod silikonefugers udskiftning. Herved skabes en skæresikring i underlaget, foran membranen og bag silikonefugen, så vandskader fremover undgås og membranen fortsat vil være intakt.

wedi Tools membranbeskyttelsestape fås i 10 meters rulle og tilbydes til alle wedi baderum fremover. For hos wedi handler det om vandtætte underlag – i dag, i morgen og om 30 år.

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere