04.10.2018 | Navnenyt

Unidrain ansætter ny Export Sales Manager

René Risom, Unidrains nye Export Sales Manager

Den 1. oktober startede René Risom som Unidrains nye Export Sales Manager. Han har 20 års erfaring på eksportmarkedet og kommer til virksomheden med god indsigt i verdensomspændende forretningskulturer.

Designvirksomheden Unidrain, som er kendt for sit lineære afløb, har ansat René Risom som ny Export Sales Manager. Han tiltrådte den 1. oktober og har fået ansvaret for Unidrains eksportsalg uden for Skandinavien.

- Jeg har set meget frem til at starte hos Unidrain, hvor jeg kommer til at have direkte kontakt til arkitekter rundt om i verden. En af mine fornemmeste opgaver bliver at udvikle vores samarbejder, fortæller René Risom og fortsætter:

- Til at starte med vil mit fokus primært ligge på en række igangværende hotelprojekter på verdensplan. Også udvikling af samarbejdet med Unidrains mange distributører rundt om i verden er på min to do-liste. Jeg ser frem til at gå i dybden med projekterne og til at øge kendskabsgraden til Unidrain i endnu højere grad.

20 års erfaring med eksportmarkedet
René Risom kommer fra en stilling som eksportchef hos R&T Stainless, som er underleverandør i stålindustrien. Eksportmarkedet er dermed langt fra ukendt land for ham:

- Jeg har de seneste 20 år arbejdet med eksport. Desuden har jeg boet 10 år i udlandet, hvilket har givet mig en god forståelse for forretningskulturer i andre lande. Den måde, man gør tingene på i Danmark, kan nemlig ikke altid overføres direkte til udlandet, siger han.

Fortællingen om Unidrain er særligt en af de ting, René Risom ser frem til at udbrede til udlandet:

- At Unidrain har gjort afløb til et brand er en rigtig god fortælling, som jeg glæder mig til at fortælle resten af verden. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at møde en masse nye mennesker og indgå i et kompetent team af nye kollegaer, afslutter han.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere