05.11.2018 | Navnenyt

Unidrain ansætter ny salgskonsulent

Unidrains nye salgskonsulent på Sjælland og Bornholm, Hans-Christian Henriksen.

Med 10 års salgserfaring i bagagen tiltrådte Hans-Christian Henriksen den 1/11 stillingen som Unidrains nye salgskonsulent på Sjælland og Bornholm. Han skal køre landevejene tynde og rådgive en bred palette af virksomhedens kunder.

Hans-Christian Henriksen er Unidrains nye salgskonsulent med ansvar for Sjælland og Bornholm. Han kom til designvirksomheden den 1/11 fra en stilling som distriktschef hos Toyota Material Handling.

- Jeg ser meget frem til at starte i mit nye job og lære en ny branche at kende. Jeg har 10 års erfaring med salg, så jeg glæder mig til at kunne bruge min viden inden for salgsverdenen i en så spændende og udviklingsorienteret virksomhed som Unidrain, siger Hans-Christian Henriksen.

Bred vifte af kunder
Hans-Christian Henriksen kommer til at tilbringe en del tid på landevejene, da han skal besøge en lang række kunder. Det gælder både grossister, installatører, murere, projekterende og leverandører.

- Der er jo fart over feltet i VVS-branchen, så det bliver spændende at komme på besøg hos kunderne og blive en del af deres projekter. Jeg glæder mig til at få bygget et netværk op i VVS-branchen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at få en masse nye kollegaer, slutter han.

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere