14.01.2020 | Navnenyt

Unidrain henter ny marketingchef

Unidrains nye marketingchef, Kim Maretti. PR-foto.

Kim Maretti, 49, er hentet ind som ny marketingchef hos designvirksomheden Unidrain. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Nilfisk, som han besad i fem år, hvor han havde ansvaret for 16 markeder.

Den erfaring kan han i høj grad trække på, når han fremover skal markedsføre Unidrain i ind- og udland.

”Med mere end 20 års marketingerfaring indenfor detailhandlen og B2B-markedet er Kim den helt rette at sætte bag marketingroret. Han har et internationalt udsyn, er strategisk tænkende og besidder masser af gå-på-mod, som vi kan drage stor nytte af”, fortæller Henrik Handschuh, administrerende direktør i Unidrain.

Byggebranchen, som er ét af Unidrains kernemarkeder, er ikke ukendt land for den nyansatte marketingchef. Han har nemlig – før han kom til Nilfisk – arbejdet hos gulvproducenten Junckers.

”Jeg ser det som en stor fordel, at jeg tidligere har arbejdet som marketingchef inden for byggebranchen. Det har givet mig en bred viden om arbejdsgangene, kundesegmenterne og komplekse marked, som byggebranchen kan være”, forklarer han.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere