07.09.2023  |  EL  |  Belysning

UNIK bolig med 1,5 km. LED bånd i monteringsskinner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom med på rundvisning i denne unikke bolig på 1.400 kvm hvor den primære belysning er skabt med LED bånd i monteringsskinner

Unik belysning skabt med LED
Til denne nybyggede og moderne bolig har Ecofoss sammen med installatør leveret hele 1,5 km. green:ID LED bånd samt monteringsskinner. Dermed er den primær belysningskilde i den 1.400 kvm moderne bolig er LED bånd i monteringsskinner fra green:ID.

I den unikke bolig på hele 1.400 kvm er der skabt en rød tråd i boligindretningen både indretningsmæssigt med bestemt også via den ensartede belysning, som er gennemgående i hele boligen.

Der var engang, hvor LED bånd blev forbundet med teenageværelser og gamer-rum. Men den tid er forbi. LED bånd vinder mere og mere indpas i det moderne byggeri både til erhverv og private. I denne bolig er det LED lyset, som er monteret i forskellige monteringsskinner, som binder alle se mange rum i boligen sammen og ikke blot skaber en flot samhørighed men bestemt også et yderst godt lys, som naturligvis kan dæmpes efter brugen af de forskellige rum.
 

KOM MED PÅ RUNDVISNING - se vores film her
 

Skab moderne belysning med LED
Med LED bånd i monteringsrammer åbner der en ny verden af belysningsmuligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne.
LED bånd i monteringsskinner er blevet en del af boligindretningen og danner ramme om en unik helhedsoplevelse.

Flere og flere steder ser vi LED bånd i monteringsskinner anvendt som:

  • Belysning på og ved lofter (direkte eller indirekte lys)
  • Belysning i sengegavle
  • Belysning ved trappetrin
  • Belysning ved gulve
  • Belysning i akustikpaneler
    … og mange flere løsninger
     

Med green:ID LED bånd monteret i alu. monteringsskinner med cover opnår man et yderst godt resultat med et flot og klassiske finish, som kan tilpasses et hvert rum og formål. 
I vores sortiment finder du et stort udvalg af kvalitets COB LED bånd og monteringsskinner, som kan tilpasses specifikke projekter.

Se udvalget af LED bånd og monteringsskinner på Ecofoss

Vil du med på rundvisning i denne bolig? 
KLIK HER og se film fra den unikke bolig

Hos Ecofoss finder du udvalget af kvalitets LED bånd fra green:ID
samt et bredt udvalg af monteringsskinner designet til forskellige typer lofter.

KLIK HER og se udvalget
 

Kontakt os endelig for support og vejledning til dit lysprojekt
Tl.f.:  7060 6560

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere