20.12.2021  |  EL  |  Belysning

Unikke resultater med green:ID LED strips

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ecofoss har via kunde senest leveret green:ID kvalitets RGBW strips til et større nybyggeri, hvor der flere steder er skabt unikke belysningsløsninger bl.a. i dette lækre pool-rum.

IP68 vandtætte RGBW strips i pool-rum
Kvalitets LED strips vinder mere om mere indpas i moderne indretning. LED strips ses nu anvendt i flere og flere både private men i udvidet grad også i erhvervsmæssige projekter.

I dette lækre pool-rum er de anvendte LED strips er IP68 vandtætte, så de kan klare forholdene i fx som her et pool-mijø, og derudover er disse green:ID LED strips RGBW, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder med den samme strip. Når man vælger kvalitets RGBW strips får man både alle RGB farverne, men også en helt ren hvid lysfarve, som er ideelt for den generelle belysning i lokalet.

KLIK HER og se mere om green:ID RGBW LED strips

Monteringsskinner til LED strips
For at opnå en flot finish er disse strips i poolrummet monteret i green:ID monteringsskinner. Disse monteringsskinner giver et flot og eksklusivt look.

Flere steder i denne nybyggede bolig er der ligeledes anvendt green:ID LED strips, som også der er indbygget og monteret i Troldtekt-lofterne via green:ID monteringsskinner.

Disse monteringsskinner er et populært valg i projekter, hvor LED strips anvendes.
Udover at anvende dem til indbygning i Troldtekt lofter, har der også den seneste tid været en stor efterspørgsel efter disse monteringsskinner ved projekter, hvor de populære trælameller er opsat som loftbeklædning.
 

Netop disse lamellofter har vundet stort indpas i nybyggerier og renoveringsprojekter de seneste par år, og de anvendes både i erhvervs- og privatprojekter.

KLIK HER og se de forskellige varianter af green:ID monteringsskinner til LED strips

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere