29.11.2019  |  EL  |  El-materiel

Universelle rækkeklemmer til aluminiums- og kobberledere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aluminiums- og kobberledere kan installeres hurtigt, nemt og sikkert i de nye UL-godkendte UBAL Ai/Cu rækkeklemmer fra Phoenix Contact.

Aluminiums- og kobberledere kan installeres hurtigt, nemt og sikkert i de nye UL-godkendte UBAL Ai/Cu rækkeklemmer fra Phoenix Contact. Kontaktkammeret er smurt med antioxidanter for at gøre lederforbehandlingen mere enkel. Fastspændingsdelen er lavet af en aluminiumslegering. Den blyfri tinoverflade gør det muligt at tilslutte både aluminiums- og kobberledere i samme rækkeklemme.

En ledertilslutning med højt spændingsmoment opnås gennem vedligeholdelsesfri tilslutning af unbrakoskruen ved hjælp af en momentnøgle. Fastspændingsdelen er egnet til tilslutning af stive og flerstrengede ledere af aluminium og kobber op til 240 mm2.

Med undtagelse af UBAL 240 rækkeklemmen kan alle varianter monteres på en standard DIN-skinne eller direkte på montagepladen. De berøringssikre hætter sikrer et højt sikkerhedsniveau. De universelle rækkeklemmer er testet for kortslutninger i henhold til EN 61238-1 Class A.

Se vores brede program af rækkeklemmer

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere