13.03.2020  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Update angående COVID-19

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Condair A/S holder vi nøje øje med corona situationen, men driften fortsætter som den plejer.

I denne Corona-ramte tid tager vi hos Condair selvfølgelig vores forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer. Derfor kan vi som udgangspunkt fortsætte vores produktion og daglige arbejde som normalt.

Vi anbefaler, at I lader jeres anlæg køre i denne periode, da forskning viser, at smitte via luftbårne vira spredes i mindre grad, når man opretholder en optimal luftfugtighed mellem 40 % og 60 %.

Skulle uheldet være ude, er vores teknikere på pletten. Ligesom alle andre tager de deres forholdsregler, når de besøger kunderne, og I vil selvfølgelig ikke få besøg af nogen, som har besøgt områder, der er klassificeret som rød zone.

Læs mere om sammenhængen mellem luftfugtighed og luftbårne vira via de tre links herunder:

Den relative luftfugtigheds påvirkning af infektiviteten af luftbåren influenza A virus

Absolut luftfugtighed og sæsonbestemte udbrud af influenza

Lav luftfugtighed påvirker barrierefunktionen og medfødt modstand mod influenzasmitte

Tags: Condair A/S

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere