10.11.2016  |  VVS  |  Sanitet

Uponor styrker håndværkernes konkurrenceevne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tid er en knap ressource i vvs-branchen. Uponors MLC-system kan spare kostbar tid og bidrage til virksomhedernes konkurrenceevne.

Bestilling, logistik og håndtering af byggematerialer er sammen med håndværkernes arbejdsprocesser det, der koster tid og penge. Ikke mindst i vvs-branchen, der er lige så konkurrenceudsat som de øvrige håndværksbrancher.

Uponor har som en af de store producenter i branchen taget ansvaret på sig, og tilbyder med deres MLC-rør et komplet rørsystem, der kan spare vvs-virksomheder for mange dyre timer i håndtering og installation.

Hemmeligheden er plast og metal

Rørene i Uponor MLC-systemet er den såkaldt AluPEX med et aluminiumsrør, der har et indre og ydre lag af polyethylen. Det er helt tæt, korroderer ikke og er meget let at håndtere for håndværkerne på pladsen.

”Derudover har vi udviklet et komplet sæt preskoblinger og værktøjer, så installationerne kan udføres på meget kort tid uden behov for afgratning og lignende. Vi har taget udgangspunkt i håndværkernes behov” forklarer Sven Lindgren fra Uponor.

Flere mestre kan dokumentere fordelene

Jan Fahlén, indehaver af Fahlén VVS & Blik ApS i Horsens, kan skrive under på, at hans svende sparer tid: ”Systemet sparer tid i det daglige. Pakke-materialet skrider ikke, som det kan gøre på ren plast, og samlingerne er meget hurtige at udføre. Vi kunne ikke drømme om at bruge andet”.

Poul-Erik Frederiksen, medindehaver af Halsnæs Smeden A/S i Hundested: ”Rørene kan nemt klippes med en saks, og man slipper for den tidskrævende afgratning. Det sparer tid på pladsen, og så er systemet meget fleksibelt med et stort spænd i dimensioner”.

Se mere på uponor.dk/MLC installator

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere