17.10.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Uponor VVS har modtaget en stor international pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ikke uden stolthed vi kan fortælle, at Uponor har modtaget den internationale Plus X Award pris for unik produktkvalitet.

Uponor's nye rumtermostat Uponor Smatrix Style har modtaget den internationale Plus X Award pris af én af verdens førende komitéer indenfor varemærker og produktkvalitet.
Ekspertjuryen tildelte Uponor de eftertragtede priser indenfor kategorierne Høj kvalitet, Design, Brugervenlighed og Økologi.

Udover den intelligente styringsteknologi med fokus på energieffektivitet og høj rumkomfort, overbeviste Smatrix Style juryen især gennem det enkle og attraktive design.
Efter eksperternes opfattelse opfylder Smatrix Style også den vigtige funktion af nem betjening - især på grund af sin enkle sammenkobling via Smatrix-appen.

Læs mere om Uponor Smatrix Style her


Med et internationalt og uafhængigt panel af dommere fra 25 brancher og mere end 600 deltagende internationale mærker er Plus X Award verdens største komitéer indenfor teknologi, sport og livsstil.

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere