20.06.2016  |  VVS  |  Sanitet

Urinalsystemer med opgradering

I Geberits forbedrede urinalsystemer har formålet været at gøre arbejdsprocessen nemmere for både driftspersonale og installatør.

VVS-leverandøren Geberit kan nu præsentere en række opgraderinger i de to urinalsystemer Selva og Preda. Fokus har ligget på at gøre de komplicerede løsninger mere enkle, miljøvenlige og fleksible, forklarer produktchef i Geberit Danmark, Nils Overgård:

”En af de helt store nyheder er en ny type vandlås, som består af en gummimembran i stedet for den traditionelle oliebaserede lås. Det sikrer både en miljøvenlig og billig drift af de vandfrie urinaler, da man undgår at skylle den dyre og forurenende olie ud. Gummimembranen er konstrueret, så man får fint gennemløb uden alle lugtgenerne, og den kan nemt vaskes med vand”, siger produktchefen. Han fortsætter:

”En anden nyhed er et urinal, der i udgangspunktet er vandfrit, men som kan udskiftes til en model med vand, hvis kunden måtte ønske det senere hen. Det giver stor fleksibilitet for både installatøren og slutkunden, hvis behovet skulle ændre sig med tiden”.

Læs også: Ny cisterne halverer installationstiden

Modellen Selva er specialudviklet til renoveringsprojekter, da designet kan skjule eventuelle skader på væggen, fra et tidligere ophængt urinal. Modellen Preda er derimod god til nye installationer, da den er smallere i designet.

-CHM 

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere