17.02.2021  |  VVS  |  Byggeri

Væg-element med integreret niche fra wedi vinder frem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Spar de dyre konstruktioner og besværlige tætninger med Sanwell væg-element.

Sanwell væg-elementet fra wedi består af vandafvisende ekstruderet polystyren med en cementbaseret overflade, hvorfor det egner sig særdeles godt som skillevæg i brusebade. Væg-elementet er nemt at indbygge, monteres med et snuptag og umiddelbart efter er det klart til at blive beklædt med fliser. Du slipper således for opbygning af dyre konstruktioner, besværlige tætninger og den lange ventetid, før du kan sætte fliser op.

wedi Sanwell væg-elementet giver en lang række fordele

Udover muligheden for at tilpasse Sanwell væg-elementet et i størrelse til det individuelle behov, sikrer det dig en række fordele – blandt andet:

  • Nemmere og hurtigere installation
  • Indbygget niche til shampoo, sæbe osv.
  • Klar til at blive beklædt med fliser
  • Garanteret vandtæt
  • Minimeret risiko for indbygningsfejl

Intelligente kvalitetsløsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen. De gode løsninger af høj kvalitet og lækkert design, der samtidig minimerer installationstiden, resulterer samlet set i en forbedret økonomi i dit projekt.

wedi – moderne modulopbygning der gør dit arbejde nemmere og hurtigere

wedis modulopbyggede system rummer en lang række funktionelle elementer, du kan udnytte til at tilpasse badeværelser til kundernes individuelle ønsker og behov.

Af eksempler kan nævnes en praktisk niche eller hylde til shampoo o.lign., en siddebænk, en stabil skillevæg med indbyggede hylder eller måske en individuelt udformet håndvask.

På grund af modulopbygningen udmærker wedis systemløsninger sig bl.a. ved fordele som yderst nem forarbejdning, lynhurtig montering og markant kortere ventetid ved fliseopsætning.

Se mere om wedi Sanwell væg-element her.

For yderligere information kontakt:

Lasse Bo Varberg Ervolder
Area Manager Scandinavian Regions Wedi GmbH
lasse.bo@wedi.dk
Tel.: +45 4738 2329

www.wedi.dk
www.bygmedwedi.dk

Tags: wedi GmbH

Mere fra wedi GmbH

wedi GmbH

https://www.wedi.de/dk/

En rigtig god arbejdsmiljøvenlig løsning på grund af lav vægt, og yderst velegnet til baderum, da wedi er 100 % vandtæt, samtidig er løsningen ligeledes både energi- og miljøvenlig! wedi er systemudbyder af innovative byggeprodukter. Hos os finder de et bredt sortiment inden for individuelle ønske badeværelser fx med dampoaser, fl…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere