20.02.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Vælg gevind, antal veje og størrelse på Belimos tætlukkende, kompakte zoneventiler

Indhold fra partner Hvad er dette?

QCV – Quick Compact Valve – fra Belimo er den perfekte ventil til fan coils, zonekomfort, gulvvarme og radiatorer. Kugleventilerne fra Belimo lukker helt tæt, og det bliver de ved med at gøre.

De er nemlig smudsresistente, så du får ikke energitab på anlægget på grund af ventilerne. Og Belimo giver 5 års garanti på QCV – ligesom på alle andre Belimo-produkter.

NYT: Udvendigt gevind og både 2- og 3-vejs
Nu kan du også få Belimos QCV med udvendigt gevind. Det udvendige gevind gør det nemt og hurtigt at montere – og afmontere – zoneventilerne. Belimo QCV fås både som 2-vejs og 3-vejs ventiler, og som DN 15 og DN 20. Og Belimo kan også levere en motor, der er både nem og hurtig at montere og justere.

Læs mere om Belimo QCV her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere