08.11.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Vær opmærksom på de nye regler om førercertifikater til kraner, gaffeltruck, gaffelstablere og teleskoplæssere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 1. januar 2018 træder nye regler om førercertifikater til kraner, gaffeltruck, gaffelstablere og teleskoplæssere i kraft. Få et overblik over ændringerne her.

De konkrete ændringer vedrører kun certifikatkrav til kraner og teleskoplæsser. Gaffeltruck- og gaffelstableruddannelserne bevares begge uændret. Der er dog ændret i den ret, gaffeltruckcertifikaterne tidligere gav i forhold til at føre teleskoplæssere.

Anvender I nogen af ovenstående maskiner er det derfor vigtigt at få styr på de nye regler inden den 1. januar 2018. Vi har forsøgt at overskueliggøre de væsentligste ændringer i en artikel, som du kan læse her.

Her finder du også links til arbejdstilsynets beskrivelse af ændringerne samt hele ændringsbekendtgørelsen.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper vi med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere