13.11.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Værktøj kombinerer strømtang og spændingstester

Conrad Elektronik forhandler nu den åbne strømtang BENNING CM 1-4 med LC-display og LED-niveaudisplay. Dette værktøj giver installatører og teknikere den perfekte blanding af en TRUE RMS strømtang og spændingstester.

Med den nye strømtang BENNING CM 1-4 udvider Conrad Elektronik sit sortiment af professionelle måle- og testteknologier til el-installatører og serviceteknikere. Fra nu af kan man således drage fordel af de vigtigste målefunktioner og egenskaber via en TRUE RMS-strømtang og spændingstester.

Den åbne strømtang muliggør en nem fastgørelse til enten en fase eller en strømførende ledning med udvendig leder. Testproberne kan opbevares på bagsiden af tangen, og de er designet til at sikre en både direkte og hurtig spændingstest ved jordede stikkontakter.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

"BENNING CM 1-4 er en meget kompakt, funktionel og åben strømtang til måleområderne CAT IV 600 V og CAT III 1000 V, og den opfylder også mange af de egenskaber, som man forventer af en to-polet spændingstester”, forklarer Tobias Enck fra Benning.

Han tilføjer, at værktøjet muliggør strømmålinger på op til 200 A AC via den åbne strømtang samt spændingsmålinger på op til 1000 V AC/DC. De 7 LED-spændingsniveauer understøtter LCD-displayet. Det akustiske signal kan her deaktiveres manuelt. Ved spændingsmålinger på over 50 V kræves der ikke noget ekstra batteri til driften. Derudover muliggør strømtangen også fase- og kontinuitetstest og kan endvidere vise retningen på fasesekvensen. 

"Bennings produkter er præget af innovation samt en høj produktionskvalitet. Vi er utroligt glade for at kunne tilføje strømtangen BENNING CM 1-4 til vores sortiment. Dette giver fagfolk mulighed for at vælge en anden og mere optimal samt tidsbesparende løsning til spændingstest", udtaler Susanne Storch, der er produktchef hos Conrad Elektronik.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere