05.09.2016  |  VVS  |  Energi

VØLUND VARMETEKNIK PÅ TOUR MED FREMTIDENS HOUSEWARMING

Indhold fra partner Hvad er dette?

I september drager Vølund Varmeteknik på tour rundt i landet for at demonstrere for VVS-installatørerne, hvad de kan forvente – og forlange – af fremtidens energi- og miljøløsninger. På sin tur kommer Vølund Varmeteknik til Aalborg den 6. september og fortsætter derefter til Holstebro, Horsens, Middelfart, Roskilde og Korsør.

Med sig har Vølund Varmeteknik sin nye Vølund F2120 luft-til-vand varmepumpe. Den er til lejligheden installeret på en specialtrailer og i drift, så man kan "sparke dæk" og opleve den i brug. Med en SCOP-værdi på over 5,0 og en lydsvag varmepumpe er Vølund F2120 et gennembrud inden for miljøvenlig og CO2-neutral opvarmning af huse og bygninger.

Direktør Søren Krogh fra Vølund Varmeteknik er stolt over at kunne præsentere en varmepumpe, der både er effektiv og økonomisk. Disse faktorer er i sagens natur vigtige for forbrugerne, men han understreger, at stadigt flere interesserer sig for de grønne og bæredygtige aspekter - især de yngre boligejere:

"De tilhører en miljø- og klimabevidst generation, og så er det jo rart at have fremtidssikrede CO2-neutrale produkter i sit sortiment," forklarer direktøren og tilføjer, at det også er noget, som energi- og miljøminister Lars Chr. Lilleholt har bemærket. Ministeren besøger nemlig Vølund Varmeteknik senere på måneden.

Fokus på det faglige - og de sælgende argumenter

I mange år har Vølund Varmetekniks motto været "Vølund vælger fagfolk - fagfolk vælger Vølund viden," og den tekniske og faglige viden er da også i fokus ved arrangementerne. Vølund Varmeteknik byder samtidig på lidt godt til maven.

Hertil kommer, at Vølund Varmeteknik har allieret sig med specialister i henholdsvis personligt salg og bæredygtighed, så VVS-installatøren får værktøjer til at omsætte gode argumenter om grøn omstilling til et salg med en attraktiv indtjening – og ikke mindst tilfredse kunder.

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og bæredygtige energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere