19.06.2019  |  EL  |  Belysning

Case: V-TAC vinder også ind på det Danske marked

Indhold fra partner Hvad er dette?

V-TAC er en virksomhed der på kun 9 år er vokset til at være blandt Europas største producenter af LED, og er i dag Europas 3. største LED brand med mere end 140 ansatte i 10 lande.

Vi har nu gennem 4 år arbejdet med V-Tac som den danske importør og distributør i Danmark. Grunden til vi valgte at arbejde med V-TAC er det store sortiment, kvaliteten af produkterne og ikke mindst priserne.

V-TAC er en virksomhed der på kun 9 år er vokset til at være blandt Europas største producenter af LED, og er i dag Europas 3. største LED brand med mere end 140 ansatte i 10 lande.
De har ikke kun haft fokus på LED og energibesparende lyskilder, de har samtidigt arbejdet med design og har i dag sortimentet inden for lyskilder, udendørs- og indendørsbelysning, nødbelysning samt et stort og bredt sortiment til industri og kontorer.

V-TAC er med samarbejdet med SAMSUNG i dag i stand til at give 5 års garanti på de fleste af deres produkter.

Hele sortimentet som ligger på lager i Danmark findes på vores hjemmeside  www.engroslys.dk
Se endvidere video præsentation af V-TAC <klik her> 

Nogle af de bedst sælgende og mest populære produkter i Danmark som vi ønsker at fremhæve er.

Flot panel med 120lm/w. Med kun 29W leverer det samme lysstyrke som paneler på 40W.
Leveres komplet med driver til Danmarks absolut bedste pris.
Alene af 60x60 paneler lagerføres 8 forskellige modeller i Danmark i store styktal.
Se produktet her

V-Tac har et komplet sortiment af projektører. De udmærker sig ved at være flotte og tynde – kombineret med høj effektivitet og lave priser. De har et komplet program fra 10W til 1.000W i alle kulører på lyset.
Se produktet her

V-Tac’s nyeste indbygningspaneler med Samsung chip er i solid kvalitet og med et kraftigt lys. De er samtidig prissat med priser fra 44 kr.
Se produktet her

V-Tac har et komplet program af T8 LED rør. De findes i 3000K, 4000K og 6500K. De leveres med 5 års garanti og højeste kvalitet.
Se produktet her

En serie af armaturer, hvor det er muligt at lave en flot og komplet belysning af en dagligvare butik fra kun 5000 kr i LED lyskilder.
De fås i længder fra 30-150cm. De er med 120lm/w og findes i 3000K, 4000K og 6500K.
Se produktet her

FACTS OM V-TAC og SAMSUNG

V-TAC stræber konstant efter højeste pålidelighed og kvalitet.
De har indgået eksklusiv aftale med Samsung, så de i dag er eneste LED producent med direkte samarbejde med Samsung om levering af LED produkter. Siden begyndelsen af ​​2018 er der foretaget en ændring af produktprogrammet, hvor produkter fra V-TAC PRO serien, er fremstillet med Samsung LED chips og tilbydes med en garantiperiode på 5 år.
V-ТАС har altid haft til formål at levere til det professionelle marked og målet er at udvikle sig som et af de førende brands inden for LED-industrien med sit kompromisløse engagement i kvalitet og service.

Mere fra Engroslys.dk

Engroslys.dk

www.engroslys.dk/

Engroslys.dk er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at tilbyde et bredt udvalg af belysning. Eget brand som LEDlife og distributør af V-TACDag-til-dag levering på alle lagervarer, er en selvfølge.Med mere end 10 års erfaring med LED belysnings branchen, guider og hjælper vi med den rigtige løsningEngroslys.dk tilbyder et af landets største, bedste og mest konkurrencedygtige udvalg inden fo…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere