13.09.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Vaillant tager på Roadtour i Danmark fra den 13.-24. september

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vaillant tager endnu engang på Danmarksturné, så kig forbi og få indblik i de nye og fremtidssikre varmesystemer.

Det mobile showroom ruller ud til 10 forskellige lokationer og er sprængfyldt med klimavenlige, smarte og intelligente varmeløsninger. 

Dagen starter med morgenbrød og kaffe fra Peter Larsen Kaffes egen barista kl. 07 og fra kl. 11 til 13.30 tænder Vaillants grillmester op i grillen og byder på en lækker grillpølse eller to.
 
Mød Vaillants salgsteam, suppleret af varmepumpeekspert Jan Rasmussen, i det flotte mobile showroom i tidsrummet 07-13.30. Her kan du få masser af inspiration og en uforpligtende snak, så du kan sikre dig, at dine kunder vælger den helt perfekte Vaillant varmeløsning.

Oplev de nyeste gaskedler og Vaillants populære luft til vand varmepumpe aroTHERM plus, og se opbygningen af varmepumpen med den nyeste teknologi. Helt eksklusivt kan du på Vaillants Roadtour høre om vores nye digitale løsninger før alle andre. 


Klik her for mere information 
Alle er velkomne - og det er med garanti noget du ikke vil gå glip af!
 

Mere fra Vaillant A/S

Vaillant A/S

www.vaillant.dk

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet. Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for va…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere