12.07.2022  |  EL  |  Varme og køling

Vaillant tilbyder et bedre indeklima

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vaillants luft til luft varmepumpe tilpasser sig kundens personlige behov og er billig i både anskaffelse og drift.

Stadig flere danskere får udskiftet det gamle oliefyr, gasfyr eller el-radiator med en varmpumpe – og med god grund. For ikke nok med, at det sparer miljøet uvurderlige ressourcer, så varmer det også i privatøkonomien, som for mange i dag er presset af de tårnhøje energipriser.

Men netop pga. de udfordrede privatøkonomier bliver udskiftningen til en miljøvenlig varmepumpe for nogle desværre den energirigtige investering, man ikke får gjort. Og sådan skal det ikke være, mener man hos Vaillant, der lancerer climaVAIR Premium.

Luft til luft varmepumpen – også kaldet klimaanlæg eller airconditionanlæg – opfylder de højeste krav med hensyn til miljøpåvirkning og opnår energieffektivitetsklasse op til A+++ i både køle- og opvarmningstilstand.

- Luft til luft varmepumper er blevet meget populære, fortæller Product Manager Varmepumper hos Vaillant, Christian Petersen, og oplyser, at der årligt sælges omkring 50.000, og at antallet stiger for hvert år:

- De er det oplagte supplement til luft til vand varmepumperne, hvor efterspørgslen også er stor, og hvor der kan forekomme ventetid pga. en mere krævende installation. En luft til luft varmepumpe kan installeres med det samme, den er købt, og kan reducere 75 % af gasforbruget. Og så koster den en tiendedel af en luft til vand varmepumpe.

UOVERTRUFFEN KOMFORT
Vaillant climaVAIR Premium sørger for behagelig køling om sommeren og opvarmning om vinteren og er effektiv ved temperaturer helt ned til -25° C og køledrift ved temperaturer helt op til 52° C.

Desuden forbedres indeklimaet markant, da luften filtreres gennem anlægget, der både kan fjernstyres med en hvilken som helst smartenhed, men også betjenes stemmestyret via Alexa eller Google Assistant (via tilbehør).

Tilmed giver en timerfunktion mulighed for at minimere driften, når man ikke er hjemme, eller at øge driften i tiden, før man vender hjem. En automatisk affugter og rengøringsfunktion sørger ligeledes for at holde enheden frostfri ved afrimning.

I rækken af funktioner, som Vaillant har tilføjet for at forbedre komforten yderligere, finder man også den infrarøde sensor, som registrerer kropstemperaturer, justerer rumtemperaturen og dirigerer luftstrømmen derefter. På samme vis forhindrer ’intelligente søvntilstande’ overophedning og overkøling om natten samtidig med, at rummet forbliver behageligt nedkølet eller opvarmet:

- Selv store rum bliver jævnt opvarmet eller afkølet, og det har vi sikret ved at integrere en særlig stor ventilator og varmeveksler, fortæller Christian Petersen og forsikrer, at man ikke skal bekymre sig om designet. Tværtimod:

Vaillant climaVAIR Premium er designet i hvid med ultrasmal strømlinje og glidende struktur i siderne, mens et diskret baggrundsbelyst temperaturdisplay er placeret i midten.

- Vi er meget bevidste om, at designet har stor betydning. Ingen ønsker at have en varmepumpe fremme, hvis ikke den passer i rummet. Vi har derfor arbejdet med designet, som er mere moderne, udstråler kvalitet og på ingen måde minder om en standardløsning, fortæller Christian Petersen og gør opmærksom på, at jo mindre en varmepumpe er, jo mere larmer den:

- Klimaanlægget har et uhørt lavt lydniveau – ned til 19 dB, siger han og opsummerer kort:

- På alle parametre sætter climaVAIR Premium barren højere uden, at man skal købe tilbehør – alt er inkluderet.

YDERLIGERE INFORMATION
Product Manager Varmepumper hos Vaillant A/S, Christian Petersen – mail: christian.petersen@vaillant.com

SE produktvideo her 

Mere fra Vaillant A/S

Vaillant A/S

www.vaillant.dk

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet. Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for va…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere