08.12.2020  |  EL  |  Belysning

Valg af kontorbelysning har betydning for både indretning og arbejdsmiljø

Indhold fra partner Hvad er dette?

Companyons valgte energibesparende LED kontorlamper fra green:ID til indretning af eksterne kontorlokaler

Companyons i Aarhus, som indretter nøglefærdige og fleksible kontorfaciliteter, har for ekstern kunde indrettet nye kontorlokaler med energibesparende green:ID SQUARE LED armatur. 
I de nye flotte kontorlokaler er der lagt vægt på både det visuelle udtryk samt funktionalitet. Netop derfor faldt valget på green:ID SQUARE lampen, som har et stilfuldt og klassisk design og høj lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90, ligesom de giver et flimmer-frit lys.
Modellerne fås til alle dæmpningsformer, og driveren er indbygget, så man har et enkelt, stilrent udtryk ved den monterede lampe. SQUARE lamperne kan monteres både nedhængt, påbygget og indbygget.

Se mere om SQUARE LED kontorlamperne HER

God belysning skaber bedre arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. spiller god arbejdsbelysning en rolle for arbejdsmiljøet. Dårlig kontorbelysning kan medvirke til hovedpine og muskelspændinger, hvilket kan nedsætte effektiviteten og arbejdsglæden.

LED kontorbelysning til ethvert behov
Kontorbelysning findes i mange former og formater, lige fra klassiske paneler og armaturer til mere dekorative hængelamper, som skaber en unik indretning.
Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af kvalitets LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.

KLIK HER og se udvalget af LED kontorbelysning

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere