05.09.2016  |  VVS  |  Energi

Producent sætter vandbesparelser på dagsordenen

FM Mattsson Mora Group vil have forbrugerne, VVS-branchen og politikerne til at tænke mere over vores vandforbrug til gavn for både økonomien og miljøet.

Den dansk-svenske vandhaneproducent FM Mattsson Mora Group har lanceret en digital Thought Leadership-platform, der skal sætte danskernes vandforbrug på dagsordenen.

Platformen hedder vandmedomtanke.dk og retter sig mod forbrugerne såvel som fagfolk og politikere. Gennem den vil FM Mattsson Mora Group oplyse og invitere til debat, med den forhåbning, at vandbesparelser bliver en endnu større del af danskernes bevidsthed, end tilfældet er i dag.

”Vi ønsker ikke at være hellige eller gå ud med en løftet pegefinger, selvfølgelig skal der være plads til luksus med et langt, varmt bad eller at vande sin græsplæne i ny og næ”, siger FM Mattsson Mora Groups adm. direktør, Ole Sander, og fortsætter:

”Men i hverdagen kan vi godt gøre det smartere. I de fleste tilfælde er det små justeringer i dagligdagen, som kan spare os og samfundet mange penge. Det handler både om teknik, men især om at ændre folks tankegang og vaner. Vi vil gerne være med til at starte en trend – ved at dele vores viden og give tips til at spare på vandet, vil vi gøre det trendy at spare på vandet”.   

Ny teknologi og ny tankegang
Når vandhaneproducenten og –produktudvikleren vil have danskerne til at tænke mere over det daglige vandforbrug, er det både for at skåne pengepungen og fremtidens klima.

Vandmedomtanke.dk henvender sig derfor ikke kun til forbrugerne, men også til de danske politikere, med et ønske om at starte en debat om vandlovgivningen. Hvis vand blev tænkt ind i Danmarks energiplaner, ville der være millioner at spare i statsbudgettet, skriver FM Mattsson Mora Group.

Derudover henvender initiativet sig også i høj grad til de danske installatører, der ifølge FM Mattsson Mora Group også bærer et samfundsansvar, når de skal vælge hvilke løsninger, de tilbyder deres kunder.

Læs også: Brancheprofilen: Ny salgschef skal skabe sammenhæng mellem tre brands

I løbet af det næste halve år vil fire bloggere fra FM Mattsson Mora Group komme med indlæg på www.vandmedomtanke.dk – heriblandt udviklingsingeniør Claus Rantzau, der vil skrive om trends og tekniske tanker bag vandbesparelser.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere