14.09.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VanKompagniet udvider i det jyske

Varebilskunder i Midt- og Nordjylland kommer fremover til at blive serviceret af Simon Bjerg Kristensen, der tiltrådte som salgskonsulent den 1. september.

VanKompagniet, totalleverandør af udstyr og løsninger til varebilsindretning, er godt i gang med at mande op og kan med ansættelsen af Simon udøve service i hele Danmark.

Simon Bjerg Kristensen har senest været ansat hos RTT i Nordjylland.

”Vi er utroligt glade for at knytte en så stærk profil til vores midt- og nordjyske kundekreds. Simons erfaring med varebilsindretning- og udstyr bliver et kæmpe aktiv for kunderne og for os”, siger VanKompagniets direktør, Michael Pettersson.

Simon Bjerg Kristensen er også selv glad for sin nye stilling.

”Det var tydeligt fra start, at ambitionsniveauet og fagligheden er ekstrem høj hos VanKompagniet. Jeg er selv en person, der har et stort kundefokus og hele tiden stræber efter at skabe de bedste resultater for kunderne og min arbejdsgiver”, afslutter Kristensen og fortæller, at han ikke var i tvivl om, at valget var det rigtige for ham.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere