19.11.2018  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Varehus bruger varmlufttæpper mod kulden

Elektronikvarehuset Elgiganten benytter varmlufttæpper til at holde kulden ude af butikken, og det sparer både på sygedage og energiudgifter.

Det danske elektronikvarehus Elgiganten har investeret i varmlufttæpper for at sikre sig mod den kolde vinter. I en butik, hvor dørene åbner og lukker hele tiden, er det en god løsning, lyder det fra kæden, der benytter tæpperne i alle sine varehuse.

Læs også: Frico's Thermozone teknologi optimerer lufttæpper

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi benytter varmlufttæpper for at sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Især ved kassen og andre funktioner, der er placeret lige ved ind- og udgangen til alle vores 37 varehuse, er det vigtigt med ekstra fokus”, siger Thomas Bredbjerg Nielsen, der er project & facility manager for Elgiganten, og tilføjer:

”Utilpasse eller syge medarbejdere er ikke i nogens interesse, og vi reagerer derfor, hvis der klages over træk fra døråbningen. Samtidig ønsker vi heller ikke at overbelaste vores ventilationsanlæg i forhold til opvarmning af butikken”.

Samarbejde med leverandør
Elgiganten har samarbejdet med leverandøren Tempus Heat omkring varmlufttæppeløsningen de seneste tre år.

”Samarbejdet med Tempus Heat fungerer upåklageligt. Med ansvaret for 37 varehuse har jeg svært ved selv at gå i detaljer med den enkelte business case, men det klarer Tempus Heat for os. Så det er ren win-win. Samtidig er det gode anlæg, som vores VVS-firma er glade for at arbejde med, og prismæssigt er de også konkurrencedygtige”, fortæller han.

Tempus Heat beregner også den konkrete energibesparelse:

Læs også: Opnå store besparelser med lufttæpper i kølerum

”Vores varmlufttæpper adskiller forskellige temperaturzoner og sikrer, at den kostbare opvarmede luft forbliver i forretningen, mens den kolde og generende luft bliver udenfor. Derved opnås et væsentligt forbedret arbejdsmiljø og dokumenterede energibesparelser på 50-70 procent”, forklarer Ronnie Haugaard Rasmussen, adm. direktør i Tempus Heat.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere