20.02.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Varmegenvinding - sådan fungerer det

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et anlæg til varmegenvinding er et ventilationsanlæg, som overfører varmeenergien i den luft, der suges ud af huset, til den friske luft, der blæses ind i huset udefra.

Huset bliver ventileret med frisk luft, som sikrer bedre indeklima. Varmegenvindingsanlægget genbruger altså energien, som du allerede har betalt for, og omdanner den til opvarmning.

Varmegenvinding er en teknologi, der genvinder varme fra kilder, hvor varmen ellers ville gå tabt. Inden for boliger har man primært spildvarme og varmetab gennem ventilation og gennem varmt spildevand. 

Et velkendt princip for varmegenvinding er varmeveksleren, som Genvex har gjort til sit speciale. Man taler ligefrem om GENVEX-anlæg, når man taler om varmeanlæg med varmegenvindingsanlæg.

Klik her og læs mere om fordelene ved varmegenvinding

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder. Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere. Når du vælger et originalt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere