31.08.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Case: Varmt badevand med grøn profil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da det gamle pillefyr, som opvarmede svømmebadet på First Camp Bøsøre skulle skiftes, stod en grøn løsning højt på ønskelisten. Valget faldt på fem af METRO THERMS luft-vand varmepumper og betød, at der nu spares både penge og energi.

Der er fokus på grøn omstilling. Ikke bare i vores dagligdag og på arbejdspladsen, men også når vi holder fri. Hos First Camp Bøsøre strandcamping har de kunnet mærke efterspørgslen efter miljøvenlighed og en grøn profil blandt deres gæster. Derfor valgte de at udskifte det gamle udtjente pillefyr med 5 METROAIR I20 varmepumper. Varmepumper skal sørge for opvarmning af lokaler, vand, det store lækre svømmebad samt den udendørs vandlegeplads.

”First Camp vil gerne have en grøn profil, hvorfor det var helt oplagt at vælge en løsning med varmepumper” siger Michael Petersen, der er Facility manager ved Bøsøre strandcamping.

Klik HER for at læse hele historien.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere