23.01.2020  |  VVS  |  Branchen

Vejen til minimalisme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores nye cisterne, Rapid SLX, giver installatører og VVS’ere gode muligheder og stor fleksibilitet til, at imødekomme forbrugernes ønsker. Også når det gælder minimalisme.

Hos GROHE har vi erfaret, at der er stor efterspørgsel på badeværelser, der er minimalistisk indrettet. Derfor giver det god mening, at vores små trykplader også er meget attraktive hos forbrugerne.

Heldigvis er Rapid SLX-cisternen også en hjælp i den henseende. Cisternen passer nemlig til alle vores små trykplader i de tre designs, Nova, Skate og Arena, som du også kan fås i 12 forskellige farver. Du kan indrette badeværelset med små og minimalistiske trykplader i alt fra rå og elegante, til varme og skinnende farver.

GROHEs Rapid SLX-cisterne giver altså gode muligheder for, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønsker om minimalisme.

Læs mere om vores cisterne, Rapid SLX

Vil du se nærmere på de små og minimalistiske trykplader så kig i den vedlagte brochure

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere