25.03.2022 | Navnenyt

Velkommen til Carina, ny konsulent

Den 1. marts sagde vi velkommen til en ny medarbejder mere. Vi har nemlig ansat Carina Ebbesen Jessen i en konsulentstilling på kontoret i Odense.

Carina er uddannet Cand. Scient i biologi og kemi og vil derfor bl.a. komme til at arbejde med kemisk arbejdsmiljø som kemisk risikovurdering, instruktioner og håndtering af farligt affald. Desuden kommer Carina til at rådgive inden for det ydre miljø – herunder miljøansøgninger og OML-beregninger, hvilket hun også har erfaring med fra tidligere job. 

Carina er 48 år og bor i nærheden af Kerteminde sammen med sin mand og 3 børn. 

Vi er rigtig glade for, at Carina er blevet en del af vores stærke team, og vi er sikre på, at hun bliver en stor gevinst for både vores kunder og Avidenz.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

https://avidenz.dk/

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder. Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring. Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hoved…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere