22.01.2018 | Navnenyt

Velkommen til endnu en arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

Vi har endnu en gang udvidet vores stab af kompetente arbejdsmiljøkonsulenter – denne gang på Sjælland.

Lige efter nytår bød vi nemlig velkommen til Pernille Jakobik Wullf, som bliver kundeansvarlig for en række virksomheder i Københavnsområdet og på Nordsjælland.

Pernille er uddannet kemiingeniør med speciale i arbejdsmiljø. Hun har både erfaring som konsulent inden for kemikalieområdet og har siddet med ansvaret for EHS på to medicinalvirksomheder.

Pernille er 45 år og bor med sin mand og 2 børn i Bjæverskov ikke langt fra Køge.

Vi er sikre på, at Pernille bliver en stor gevinst for vores kunder og dermed også for Avidenz. Det glæder os derfor meget, at hun er blevet en del af vores stærke hold, og vi ser frem til samarbejdet.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere