21.08.2019 | Navnenyt

Velkommen til Mogens

Vi byder velkommen til Mogens som er vores nye salgskonsulent i Sydjylland og Fyn. Mogens har mange års erfaring som udekørende sælger og har en baggrund som elektriker.

Vil du i kontakt med Mogens kan du skrive en mail på mogens@davidsuperlight.dk eller ringe på tlf. 21299505.

Mark Frimodt overtager Nordjylland. Mark har flere års erfaring med David lamper og har god indsigt i vores program. Mark kan kontaktes på mark@davidsuperlight.dk eller tlf. 51509110.

Står du med et lille eller stort projekt, er vi altid klar til at hjælpe med råd og vejledning. Det gælder også på Sjælland. Her kan både Mark og Mogens kontaktes.

Mere fra David Super-Light A/S

David Super-Light A/S

www.davidsuperlight.dk

Kvalitet er den røde tråd i David's produktprogram...Vore udendørslamper er produceret i solide materialer, uanset hvilken udførelse du vælger. Fleksibilitet er vores andet slagord...Alle modeller bliver produceret på fabrikken i Gl. Rye, og vi er således fleksible. Har du en forespørgsel på en speciel udførelse, vil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere